Eén slim digitaal archief

Het ontsluiten van je archief geeft je de mogelijkheid om je dossiers en documenten slim te structureren en te koppelen aan software. Wij verzorgen de installatie en customisatie helemaal volgens jouw noden.

Illustratie van een centraal archief
Icoon voor zoekfunctionaliteit

Zoekfunctionaliteit

Documentbeheersystemen maken gebruik van een zoekmachine in jouw archief waardoor je de juiste documenten en informatie snel en eenvoudig kan raadplegen. Zelfs die ene clausule in een dossier van honderd pagina’s vind je zo terug.

Icoon voor mappenstructuur

Mappenstructuur

Jouw documentbeheer wordt slim aangepakt aan de hand van een doordachte mappenstructuur en handige metadata.

Wij zetten ongestructureerde gegevens om in gestructureerde data door de juiste tags en metadatering toe te passen zodat je in een eenvoudige zoekopdracht nét die documenten terugvindt die jij zoekt.

Icoon voor softwarekoppeling

Softwarekoppeling

Alle gegevens kunnen gekoppeld worden aan bestaande softwaresystemen. Bij Datargus hebben we de mogelijkheid om een koppeling te voorzien via XML, of zelfs via een API helemaal op maat van jouw bedrijf.
Icoon voor databeveiliging

Informatiebeveiliging

Dankzij een rechtenstructuur kan je de juiste mensen toegang geven tot de juiste documenten. Zo zal jouw personeelsdienst bijvoorbeeld enkel personeelsdossiers kunnen inkijken. Jouw archief wordt op die manier beveiligd en voldoet daarmee aan de privacywetgeving.

Heb je een vraag of wil je meer info?