ONTSLUITING

Eén centraal archief

Het ontsluiten van je archief geeft je de mogelijkheid om je dossiers en documenten slim te structureren en te koppelen aan software. Wij verzorgen de installatie en customisatie helemaal volgens jouw noden.

Document Management Systemen integreren een zoekmachine in jouw archief waardoor je de juiste documenten en informatie snel en eenvoudig kan raadplegen. Denk maar aan die ene clausule in een dossier van honderd pagina’s dat je snel moet kunnen terugvinden.

Jouw documentbeheer wordt slim aangepakt aan de hand van een doordachte mappenstructuur en handige metadata. Wij zetten ongestructureerde data om in gestructureerde data. Bovendien zorgen wij dat dit voldoet aan de huidige wet- en regelgeving met speciale aandacht voor de nieuwe privacyregels (AVG/GDPR)

Artificiële intelligentie

We ontwikkelden onze eigen algoritmes met machine learning om archieven te classificeren. Het volledige proces wordt hierdoor sneller en efficiënter. Bovendien wordt de accuraatheid verhoogd.

Onze technologie analyseert uw documenten en classificeert deze vervolgens in een eenvoudige structuur.

Informatiebeveiliging

Dankzij een rechtenstructuur kan je de juiste mensen toegang geven tot de juiste documenten. Enkel jouw personeelsdienst zal personeelsdossiers kunnen inkijken. Jouw archief wordt op die manier beveiligd en voldoet hierdoor aan de privacywetgeving.