Eén centraal archief

Het ontsluiten van je archief geeft je de mogelijkheid om je dossiers en documenten slim te structureren en te koppelen aan software. Wij verzorgen desgewenst de installatie en customisatie helemaal volgens jouw noden.

Icoon voor zoekfunctionaliteit

Zoekfunctionaliteit

Documentbeheersystemen integreren een zoekmachine in jouw archief waardoor je de juiste documenten en informatie snel en eenvoudig kan raadplegen. Denk maar aan die ene clausule in een dossier van honderd pagina’s die je snel moet kunnen terugvinden.

Icoon voor mappenstructuur

Mappenstructuur

Jouw documentbeheer wordt slim aangepakt aan de hand van een doordachte mappenstructuur en handige metadata. Wij zetten ongestructureerde gegevens om in gestructureerde data. Bovendien zorgen wij dat dit voldoet aan de huidige wet- en regelgeving met speciale aandacht voor de nieuwe privacyregels (AVG/GDPR).
Icoon voor softwarekoppeling

Softwarekoppeling

Alle gegevens kunnen gekoppeld worden aan bestaande softwaresystemen. Bij Datargus hebben we de mogelijkheid om een koppeling te voorzien via XML, of zelfs via een API helemaal op maat van jouw bedrijf.
Icoon voor databeveiliging

Informatiebeveiliging

Dankzij een rechtenstructuur kan je de juiste mensen toegang geven tot de juiste documenten. Enkel jouw personeelsdienst zal personeelsdossiers kunnen inkijken. Jouw archief wordt op die manier beveiligd en voldoet hierdoor aan de privacywetgeving.

Heb je een vraag of wil je meer info?

Vul gerust onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.