Van papieren informatie tot digitale gegevens

Het digitaliseren van papieren documenten is een grote stap richting een flexibele en moderne werkomgeving. 

Digitaal is de norm

Waarom inzetten op digitaal?

In de samenleving is digitaal niet meer weg te denken. Het is ook een belangrijke factor bij het bewaren en archiveren van documenten. Een digitaal archief is bestand tegen de tand des tijds. Daarnaast zorgt het ervoor dat alles gemakkelijk centraal bewaard kan worden en dat je alles snel kan terugvinden.


Een digitaal archief is eenvoudig te beheren. De documenten worden opgeslagen in een beveiligde omgeving en zijn voorzien van de kracht van metadata om te classificeren en te doorzoeken. Aan de hand van verschillende digitale tools en functies kan je een digitaal archief gemakkelijk ordelijk houden. Zo kan je bijvoorbeeld snel documenten verwijderen waarvan de bewaartermijn verstreken is.


Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring met het digitaliseren van verschillende soorten documenten. Van boeken en dossiers tot microfilms en grootformaat. Daarbij besteden we steeds de grootste aandacht aan uw wensen, privacy en de wetgeving. Wij behandelen jouw kostbare documenten met de grootste zorg.

Raadpleeg informatie sneller en eenvoudiger

Digitale documenten bieden heel wat voordelen

Heb je een vraag of wil je meer info?

Vul gerust onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.