Van papieren documenten tot digitale gegevens

Het digitaliseren van papieren documenten is een grote stap richting een flexibele en moderne werkomgeving. 

Digitaal is de norm

Digitaal werken is niet meer weg te denken uit het modern bedrijfsleven. Het is cruciaal voor het bewaren en archiveren van documenten, want een digitaal archief is bestand tegen de tand des tijds. Daarnaast wordt al je info centraal bewaard en vind je zaken sneller terug.

Eenvoudig beheer

De documenten worden opgeslagen in een beveiligde omgeving, voorzien van metadata die je helpen alles te classificeren en te doorzoeken. Aan de hand van verschillende digitale tools en functies kan je een digitaal archief makkelijk ordelijk houden. Zo kan je bijvoorbeeld snel documenten verwijderen waarvan de bewaartermijn verstreken is.

Team van experts

Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring met het digitaliseren van verschillende soorten documenten. Van boeken en dossiers tot microfilms en grootformaat. Daarbij besteden we steeds de grootste aandacht aan jouw wensen, privacy en de wetgeving. Datargus behandelt jouw kostbare documenten met de grootste zorg.

Vrouwelijke handen die typen op een computer

Raadpleeg informatie sneller en eenvoudiger

Digitale documenten bieden heel wat voordelen

Digitaliseer je papieren documenten

Kan jij professionele hulp gebruiken bij het digitaliseren van je archief? Datargus scant jouw archief met de grootste zorg. Neem hieronder contact met ons op.